Ik heb laatst trouwringen in Deventer gekocht voor mij en mijn aanstaande vrouw en dat heb ik gedaan via Juwelier De Tijd. Ik was na wat googlen op juwelierdetijd.nl terecht gekomen, want zij hebben het predicaat trouwringspecialist, en iemand zei dat ik daar eens een keer naar moest zoeken. Dat heb ik gedaan en met succes, want ik heb de trouwringen in Deventer heel simpel en snel via de website kunnen kopen. Dat klinkt misschien gek voor de aanschaf van trouwringen, maar het is in onze situatie nogal lastig om het samen te doen.

Trouwringen in Deventer uitgezocht voor mijn vrouw en mij

Ik heb mijn aanstaande vrouw leren kennen via internet. Ze komt uit Rusland en we hadden direct een klik. Nu hebben we besloten dat ze naar Nederland komt en dat we hier gaan trouwen om samen hier een leven op te bouwen. Dat is heel spannend en daarvoor moet er veel geregeld worden. In Rusland is de cultuur echter wel zo dat de vrouwen graag willen dat de man het voortouw neemt en dus ook zorgt voor bepaalde dingen bij de organisatie van het huwelijk. Omdat ik in Nederland woon, in Deventer en ik dus ook voor trouwringen in Deventer ben gaan kijken, was het logisch dat ik dit verder op mij zou nemen. Ik heb de trouwringen in Deventer via deze webshop gevonden en vooral ook omdat de service hier heel erg goed is. Ik kon alle vragen stellen over:

  • De materialen van de trouwringen
  • De vorm van de ringen
  • De mogelijkheid van het aantal diamanten dat erin gezet kon worden
  • De garantie en verzekering
  • Het graveren van een tweetalige tekst, ook in het Russisch

Vrijwel alles is mogelijk en daarom ben ik geen trouwringen in Deventer bij een winkel gaan kopen, maar heb ik de ringen online op deze website uitgezocht en kort gebeld met mijn vragen, om zo de juiste selectie te kunnen maken. De maatgarantie was vooral voor mijn vrouw heel handig, want ze had wel haar ringmaat doorgegeven, maar dat heb ik natuurlijk niet zelf kunnen checken, dus uiteindelijk was dat nog wel even spannend.

De uitdaging van het aanschaffen van ringen voor ons samen

Ik ken mijn aanstaande bruid nog niet heel erg lang, maar we weten zeker dat we altijd samen willen zijn en dan doe je natuurlijk moeite voor het regelen van dingen rondom het huwelijk. Dit geldt net zo goed voor het moment dat we de trouwringen in Deventer bij elkaar om de vinger schuiven. Ik heb het zo gepland dat ze dan pas de trouwring ziet. Ik weet dat ze in sommige opzichten meer Russisch is dan wij westerlingen en dat ze net even wat meer van opsmuk houdt dan bijvoorbeeld Nederlandse vrouwen. Het maakt mij niet echt heel erg veel uit hoe onze trouwringen eruit zien. Ik heb totaal geen gevoel voor mode, dus ik heb wat onderzoek gedaan online naar de trends in Rusland en aan de hand daarvan besloten dat ik een witgouden ring zou kopen met voor haar in de ring een lijn gemaakt van diamanten. Dit leek me voor haar heel mooi en passend en omdat ik van foto’s en chatten met beeld weet dat ze wel meer witgouden juwelen heeft en ook wel dingen draagt met diamantjes, dat dit voor haar de perfecte trouwring zal zijn. Ik ben blij dat ik op deze manier toch trouwringen in Deventer heb weten te vinden, want om daar stad en land voor af te zoeken is aan mij niet besteed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn