Wij hebben een auto en die is regelmatig kapot. Wij hebben deze auto namelijk van vrienden van ons kunnen overnemen en wij hebben gemerkt dat zij niet voor niets de wagen voor zo’n lage prijs van de hand hebben gedaan. Wij hebben namelijk gemerkt dat de wagen niet al te goed was en dus moeten wij hem vaak naar de garage brengen. Wij hebben echter ook gemerkt dat de garage die wij hebben uitgezocht niet echt de beste partij is wanneer het gaat over technische kennis. Dat zou je wel verwachten van een garage, maar helaas bleek dit alles niet zo te zijn. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een ander adresje te vinden voor ons auto onderhoud in Hengelo. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de mensen van Autoservice Jan Dekker konden gaan. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je goed geholpen kunt worden en ik ben daarom meteen gaan kijken of wij deze mensen ook konden vragen voor ons auto onderhoud in Hengelo. Het zou voor ons namelijk heel ideaal zijn om gebruik te kunnen maken van de diensten van deze mensen omdat wij gezien hadden dat zij heel goede recensies hadden ontvangen voor hun auto onderhoud in Hengelo en dat was voor ons dan ook meer dan genoeg reden om een keer met deze mensen in contact te treden. Ik heb toen gemerkt dat deze mensen heel erg vriendelijk waren en dat wij welkom waren om bij hen te profiteren van hun auto onderhoud in Hengelo. Ik heb toen even contact met deze mensen opgenomen en ik heb toen te horen gekregen dat ik de wagen langs kon brengen op het moment dat ik dat graag wilde. Dat was goed om te horen want hoe eerder ik de wagen langs zou kunnen brengen, hoe beter het was. Wij stonden namelijk weer te springen om auto onderhoud in Hengelo en ik wilde daarom graag even met deze mensen in overleg over de mogelijkheden die zij ons te bieden hadden om de wagen deze keer een keer goed te laten maken. Ik heb toen gemerkt dat zij er alles aan gedaan hebben om ons auto onderhoud in Hengelo zo snel mogelijk uit te voeren. 

Ons auto onderhoud in Hengelo is heel goed uitgevoerd 

Wij hebben onze wagen voor auto onderhoud in Hengelo naar de garage van deze specialisten gebracht en ik kan u zeggen dat ik uitermate tevreden ben over de manier waarop wij geholpen zijn. Deze mensen hebben er echt alles aan gedaan om te zorgen dat wij goed geholpen werden en bovendien was het auto onderhoud in Hengelo zoals wij dat door deze mensen kregen aangeboden, helemaal niet duur. 

Wilt u uw wagen ook laten controleren? 

Onze wagen is inmiddels heel goed nagekeken en wij waren blij om te merken dat wij hier niet veel voor hoefden te betalen. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service 
  • Wij hebben gemerkt dat deze mensen met je meedenken over hoe je goed, doch voordelig je wagen kunt laten repareren 
  • Wij zijn van plan om hier vaker langs te gaan 

Meer weten? Kijk dan ook even op AutoserviceJanDekker.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn